Δράσεις

Η δράση «Κρέμασε το μπουφάν σου, ζέστανε μία ψυχή» μπορεί τυπικά να ολοκληρώθηκε στην Τεχνόπολη στις 20 Ιανουαρίου, ωστόσο εξακολουθεί να δίνει καρπούς. Η κυρία Αλεξογιάννη από τα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας έκανε το δικό της κάλεσμα στους συμπολίτες της και κατάφερε να συγκεντρώσει και να παραδώσει στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων 60 επιπλέον μπουφάν! Ενέργειες όπως η δική σας γεμίζουν με φως την καθημερινότητα, τόσο τη δική μας, όσο και των ανθρώπων που έχουν ανάγκη τη βοήθεια και την ελπίδα. Σας ευχαριστούμε θερμά!

Ένα ποτάμι αλληλεγγύης κατακλύζει καθημερινά όλες τις δομές του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. Ιδιώτες και εθελοντικές ομάδες καταφθάνουν καθημερινά στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών για να παραδώσουν ρούχα, κλινοσκεπάσματα και άλλα είδη για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. Μέσα σε μόλις τέσσερις εργάσιμες ημέρες, στον Κόμβο συγκεντρώθηκαν από ιδιώτες 31 σάκοι ρούχα, 8 κουβέρτες, 2 σακούλες λευκά είδη και 1 σακούλα με κουζινικά. Η προσφορά σας μας τροφοδοτεί καθημερινά με δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα για μια Αθήνα με πιο ανθρώπινο πρόσωπο.

Περισσότερα από 800 κουτιά γάλα, 33 κιλά κίτρινο τυρί, πάνω από 12 κιλά φέτα, 10 κιλά μέλι, 115 συσκευασίες δημητριακά και άλλα είδη πρωινού, έφτασαν σήμερα στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών, δωρεά του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Βουλής των Ελλήνων, για να διανεμηθούν στις άπορες οικογένειες που υποστηρίζει το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σας!

Με τη σκέψη στραμμένη σε εκείνους που έχουν την ανάγκη μας, ο Μπάρμπα Στάθης - Barba Stathis βάζει στο τραπέζι των ωφελουμένων μας 564 συσκευασίες φρεσκοκομμένης σαλάτας και αυτήν την εβδομάδα! Η προσφορά σας συμβάλλει στον καθημερινό μας αγώνα να στηρίξουμε κάθε κάτοικο της πόλης που χρειάζεται βοήθεια.

Παγκόσμια Ημέρα Οσπρίων σήμερα και η εταιρεία 3αλφα βρέθηκε κοντά στους ανθρώπους που υποστηρίζει το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.), χορηγώντας το κυρίως πιάτο στο σημερινό συσσίτιο. Συνολικά, 1.800 μερίδες γίγαντες, φακόρυζο και ρεβίθια, σημαντικές πηγές φυτικής πρωτεΐνης, μοιράστηκαν στους ωφελούμενούς μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την προσφορά σας!

Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα, η Μπάρμπα- Στάθης έστειλε περισσότερες από 550 φρεσκοκομμένες σαλάτες για να διανεμηθούν στις οικογένειες που υποστηρίζουμε μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών. Η συνέπεια και η σταθερότητα με την οποία μας υποστηρίζετε, ενθαρρύνουν τις προσπάθειές μας και μας κάνουν πιο δυνατούς να συνεχίσουμε το έργο μας.

Εντοπίσατε άστεγο;

Πείτε μας το σημείο που είδατε τον άστεγο,
ώστε να φροντίσουμε για αυτόν.
Καταχώρηση σημείου

Επικοινωνία

Πειραιώς 35 & Σοφοκλέους 70 
Τ: 210 5246516, 210 5246515, F: 210 5235671 
E: seckyada@otenet.gr