Δράσεις

Οκτώ τσάντες ανδρικά, γυναικεία ρούχα και παπούτσια παρέδωσε σήμερα μια ιδιώτης στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, σε μια κίνηση που μας αποδεικνύει πως η αλληλεγγύη είναι, για πολλούς συνανθρώπους μας, στάση ζωής. Σας ευχαριστούμε!

Δεν περνάει εβδομάδα χωρίς να σκεφθεί εκείνους για τους οποίους τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ μοιάζουν με βουνό που δεν μπορούν να ανέβουν. Για αυτό και ανελλιπώς φροντίζει να φτάνουν σε εμάς και να μοιράζονται στους ωφελούμενούς μας μικρότερες ή μεγαλύτερες ποσότητες από τις φρεσκοκομμένες σαλάτες της. Ο λόγος για τη Galitel S.A. που και αυτή την εβδομάδα μας προμήθευσε με 90 συσκευασίες σαλάτας. Ευχαριστούμε!

Με στόχο να προσφέρει στιγμές χαράς και απόλαυσης στους ανθρώπους που έχασαν τα πάντα και βρέθηκαν στο δρόμο, η Ελληνική Τράπεζα Τροφίμων - Ίδρυμα για την Καταπολέμηση της Πείνας έφθασε σήμερα στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών με περισσότερες από 2.500 συσκευασίες τροφίμων. Θρεπτικά μπισκότα βρώμης, 950 σοκολάτες, 720 συσκευασίες κρέμες γάλακτος και περισσότερα από 380 λίτρα χυμού θα φτάσουν σε ανθρώπους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Η P&G αποτελεί έναν από τους συνεπείς και σταθερούς χορηγούς μας, φροντίζοντας να μην λείπουν τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής και τα καθαριστικά της από τους ανθρώπους που στηρίζουμε. Σήμερα προέβη σε μια ακόμη πολύ σημαντική δωρεά: πρόσφερε 1.000 λίτρα αντισηπτικού, απλώνοντας ένα δίχτυ προστασίας πάνω από όλους τους φιλοξενούμενους στις δομές του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Όλα τα πολύτιμα. μοναδικά δώρα της ελληνικής γης, ελαιόλαδο, σταφίδες, ξύδι και τυρί φέτα συμπεριέλαβε η νέα δωρεά της Κίνησης Αλληλεγγύης Πατησίων της 5ης Δημοτικής Κοινότητας προς το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, που σαν στόχο έχει τη στήριξη των κατοίκων της πόλης μας που βρίσκονται σε ανάγκη, με τρόφιμα και άλλα είδη. Σας ευχαριστούμε!

Δεν περνά μέρα χωρίς να υποδεχθούμε στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών ιδιώτη ή ιδιώτες που επιθυμούν να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους σε εκείνους που έχουν ανάγκη, προσφέροντας είδη ιματισμού και σπιτιού (κλινοσκεπάσματα κ.ά.), τρόφιμα και άλλα είδη. Αυτό έκανε σήμερα και μια κάτοικος της πόλης μας, παραδίδοντας στον Κόμβο μία μεγάλη μαύρη τσάντα γεμάτη κουβέρτες και μαξιλαροθήκες! Σας ευχαριστούμε!

Εντοπίσατε άστεγο;

Πείτε μας το σημείο που είδατε τον άστεγο,
ώστε να φροντίσουμε για αυτόν.
Καταχώρηση σημείου

Επικοινωνία

Πειραιώς 35 & Σοφοκλέους 70 
Τ: 210 5246516, 210 5246515, F: 210 5242327
E: seckyada@otenet.gr