Δράσεις

Πάνω από έναν τόνο τρόφιμα συγκέντρωσαν για τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών οι εργαζόμενοι της INTERAMERICAN που είναι πάντα στο πλευρό μας. Ευχαριστούμε πολύ για όλα!

6 παλέτες με ολοκαίνουργια ρούχα και παπούτσια μας προσέφερε η ΣΤΑΣΥ που σίγουρα θα κάνουν πολύ χαρούμενους τους ανθρώπους που θα τα φορέσουν. Τους ευχαριστούμε πολύ για τη γενναιοδωρία και την εξαιρετική συνεργασία.

Φέτος το νερό και τα αναψυκτικά στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι μας ήταν προσφορά της εταιρείας ΒΙΚΟΣ που μας στηρίζει πάντα χωρίς δεύτερη σκέψη. Τους ευχαριστούμε για όλα!

Δε φανταζόμαστε πιο ωραίο ξεκίνημα του χρόνου από αυτό μαζί με φίλους όπως η Interamerican που για ακόμα μία φορά προσέφερε το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι μας κάνοντας αυτή τη μέρα πιο όμορφη για 1000 συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Ευχαριστούμε πολύ! Καλή χρονιά!

Η Lidl Ελλάς έστρωσε, για 2η συνεχόμενη χρονιά, το χριστουγεννιάτικο τραπέζι για 1000 συνανθρώπους μας που ζουν χωρίς στέγη και πόρους. Ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας και φέτος δείχνοντας την αλληλεγγύη τους με πράξεις. Χρόνια πολλά σε όλους!

Δεν έχουμε λόγια να ευχαριστήσουμε τη ΜΕΓΑ ΑΕ που ήταν δίπλα μας και φέτος κάνοντας την Παραμονή των Χριστουγέννων πιο όμορφη για 1200 συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από τη φροντίδα όλων μας.

Σήμερα στην αυλή μας δε μοιράστηκαν μόνο 1200 μερίδες φαγητού αλλά πάνω απ' όλα, πολλή αγάπη.

Εντοπίσατε άστεγο;

Πείτε μας το σημείο που είδατε τον άστεγο,
ώστε να φροντίσουμε για αυτόν.
Καταχώρηση σημείου

Επικοινωνία

Πειραιώς 35 & Σοφοκλέους 70 
Τ: 210 5246516, F: 210 5235671 
E: seckyada@otenet.gr