Δράσεις

400 κουτιά ενός χρήσιμου αντιφλεγμονώδους σκευάσματος δώρισε σήμερα η adelco, η παλαιότερη Ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία, στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. Σκευάσματα, που μέσω του Κοινωνικού μας Φαρμακείου θα διατεθούν σε άπορους και ανασφάλιστους συμπολίτες μας. Σας ευχαριστούμε!

Όπως κάθε εβδομάδα, η Galitel βρέθηκε κοντά μας και μας πρόσφερε 70 συσκευασίες σαλάτας που θα καταλήξουν σε εκείνους που τις χρειάζονται περισσότερο από τον καθένα. Σας ευχαριστούμε!

Με πίστη στη δύναμη της ουσιαστικής και έμπρακτης προσφοράς, η FrieslandCampina Hellas - ΝΟΥΝΟΥ υποστηρίζει με σταθερότητα το έργο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. Σήμερα έκανε μία ακόμη σημαντική δωρεά προς το Κ.Υ.Α.Δ.Α., 1.000 συσκευασίες τυρί για τοστ, στο πλαίσιο του προγράμματος «Κύκλος Φροντίδας» που εφαρμόζει.

Δεν έχει τέλος το κύμα αγάπης που λαμβάνουμε από την Ομάδα Εθελοντισμού ''Στήριξη''. Λίγες μόνο ώρες μετά την παράδοση του Κοινωνικού Βιβλιοχαρτοπωλείου- Καταστήματος Παιχνιδιών στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, που υλοποίησε με πολλή αγάπη και φροντίδα η Ομάδα, παραλάβαμε από τις κυρίες της Στήριξης δέκα κούτες γεμάτες βιβλία, που θα προστεθούν στα προς διάθεση είδη για τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Σας ευχαριστούμε!

Για μία ακόμη φορά, γίναμε παραλήπτες της αγάπης και της αλληλεγγύης μιας συμπολίτισσάς μας, η οποία παρέδωσε στο ΚΥΑΔΑ για εκείνους που έχουν ανάγκη, μία βαλίτσα και 11 σακούλες, γεμάτες με ρούχα και παπούτσια. Τα είδη θα διατεθούν μέσω των καταστημάτων της Αθηναϊκής Αγοράς (φωτό). Σας ευχαριστούμε!

Διαχρονικός υποστηρικτής του ΚΥΑΔΑ, η αλλαντοβιομηχανία ΝΙΚΑS δώρισε σήμερα στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων 244 συσκευασίες αλλαντικών και 34 μεγάλα μπαστούνια ζαμπόν που σύντομα θα καταλήξουν σε άτομα και οικογένειες που στερούνται ακόμη και τα στοιχειώδη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Εντοπίσατε άστεγο;

Πείτε μας το σημείο που είδατε τον άστεγο,
ώστε να φροντίσουμε για αυτόν.
Καταχώρηση σημείου

Επικοινωνία

Πειραιώς 35 & Σοφοκλέους 70 
Τ: 210 5246516, 210 5246515, F: 210 5242327
E: seckyada@otenet.gr