Δράσεις

Κουβέρτες, παπλώματα και 6 σάκους με διάφορα ρούχα παρέδωσε ένας συμπολίτης μας στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών, για να χαρίσει στους πιο αδύναμους της ζωής τη ζεστασιά που έχουν ανάγκη. Το ίδιο έπραξε και ένας άλλος ιδιώτης, δωρίζοντας 15 ζευγάρια παπούτσια και 4 σάκους με ρούχα. Μετά τη διαλογή τους, τα είδη θα διατεθούν στους ευάλωτους συνανθρώπους μας μέσω των καταστημάτων της Αθηναϊκής Αγοράς

Οι ωφελούμενοι του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης «αγκαλιάστηκαν» και πάλι από τον «Κύκλο φροντίδας» της FrieslandCampina Hellas- ΝΟΥΝΟΥ. Στο πλαίσιο του ομώνυμου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, που σαν στόχο έχει την αντιμετώπιση της φτώχειας και του υποσιτισμού, παραδόθηκαν χθες στις εγκαταστάσεις μας 10.080 συσκευασίες γάλα εβαπορέ, 1.344 λίτρα φρέσκο γάλα και 1.608 γιαούρτια. Σας ευχαριστούμε που μας βοηθάτε να φροντίσουμε τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη, ιδίως τώρα που η ελληνική κοινωνία βγαίνει ταλαιπωρημένη από μια ακόμα κρίση.

Σε μία ακόμη σημαντική προσφορά αγάπης για τους ωφελούμενους του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, με περισσότερα από 500 ατομικά παγωτά Alpro προχώρησε η Leader A.E. δίνοντας για μια ακόμη φορά το στίγμα της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς. Σας ευχαριστούμε θερμά!

Τώρα που οι ντουλάπες ανοίγουν για να μαζευτούν τα χειμερινά ρούχα, είναι καλό να θυμόμαστε πως τα ρούχα που δεν χρειαζόμαστε και παραμένουν σε καλή κατάσταση, δεν τα πετάμε, αλλά τα προσφέρουμε στους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη. Αυτό έπραξαν και πολλοί συμπολίτες μας, παραδίδοντας τις τελευταίες ημέρες στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, 21 σακούλες με ρούχα.

Στο νέο Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, οι καθημερινές μας ανάγκες στα είδη που είναι απαραίτητα σε κάθε σπίτι είναι πολλαπλάσιες. Για αυτό και δεν μπορούμε παρά να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στην Τροφοεμπορική ΕΠΕ, μια εταιρεία με παράδοση στον τομέα των προϊόντων επαγγελματικού καθαρισμού, που ανταποκρίθηκε με ευαισθησία στο σχετικό αίτημα του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, με την αποστολή 420 κιλών μεγάλων σάκων απορριμμάτων! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Δέκα παλέτες γεμάτες από δροσιστικούς χυμούς με aloe vera έφθασαν σήμερα στις αποθήκες του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων από τον Όμιλο Foodrinco, μέσω της συνεργασίας μας με την Athens Partnership. Όσο οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, η προσφορά σας θα προσφέρει στιγμές απόλαυσης, τόνωσης και αναζωογόνησης σε εκείνους που δεν στάθηκαν τόσο τυχεροί στη ζωή. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Εντοπίσατε άστεγο;

Πείτε μας το σημείο που είδατε τον άστεγο,
ώστε να φροντίσουμε για αυτόν.
Καταχώρηση σημείου

Επικοινωνία

Πειραιώς 35 & Σοφοκλέους 70 
Τ: 210 5246516, 210 5246515, F: 210 5235671 
E: seckyada@otenet.gr