Δράσεις

Για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, το Δημοτικό Βρεφοκομείο στέκεται αρωγός στο έργο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων μέσω της δωρεάς 159 συσκευασιών από πολύτιμα αγαθά: γάλα εβαπορέ, μαργαρίνη, μέλι, κίτρινο τυρί και δημητριακά. Σας ευχαριστούμε!

Άλλες 600 σαλάτες ήλθαν να προστεθούν σήμερα στα είδη που θα παραλάβουν τις επόμενες μέρες οι οικογένειες που στηρίζει το Κ.Υ.Α.Δ.Α. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, εταιρείες όπως ο Μπάρμπα –Στάθης κρατούν ψηλά τη σημαία της αλληλεγγύης στηρίζοντας με αφοσίωση και γενναιοδωρία το έργο μας. Σας ευχαριστούμε!

Στιγμές ξεχωριστής απόλαυσης καφέ θα χαρίσει στους ωφελούμενους του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων η εταιρεία Leader μέσω της δωρεάς 2.640 συσκευασιών ροφήματος καφέ με γεύση καραμέλα. Σας ευχαριστούμε που μας βοηθάτε να «φωτίσουμε» με μικρές χαρές την καθημερινότητα των ταλαιπωρημένων αυτών συνανθρώπων μας!

Σε μια δύσκολη περίοδο, όπως αυτή που διανύουμε, η εταιρεία Viofar πρόσφερε στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Κ.Υ.Α.Δ.Α., μέσω της συνεργασίας μας με τη Givmed, 1.125 κουτιά από ένα πολύτιμο συμπλήρωμα διατροφής, που ενισχύει τη σωματική και ψυχική κατάσταση των γυναικών και το ανοσοποιητικό τους σύστημα- ό,τι ακριβώς χρειάζονται δηλαδή οι γυναίκες αυτό το απαιτητικό διάστημα. Σας ευχαριστούμε για αυτήν την τόσο σημαντική προσφορά!

Μία επιπρόσθετη ανάσα ανακούφισης στα άτομα και στις οικογένειες που υποστηρίζει το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων θα χαρίσει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων Κοτόπουλα Πίνδος, καθώς δώρισε για τους ανθρώπους αυτούς 250 κατεψυγμένα κοτόπουλα. Σας ευχαριστούμε!

Ασπίδα προστασίας κατά των ιώσεων δημιουργεί η Green Import/ Lamberts Greece για τους άπορους και ανασφάλιστους συνανθρώπους μας που υποστηρίζει το Κοινωνικό φαρμακείο του Κ.Υ.Α.Δ.Α., μέσω της αποστολής 120 συσκευασιών πολύτιμων ανοσοενισχυτικών σκευασμάτων: πολυβιταμινών, βιταμίνης D και βιταμίνης C. Σας ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας!

Εντοπίσατε άστεγο;

Πείτε μας το σημείο που είδατε τον άστεγο,
ώστε να φροντίσουμε για αυτόν.
Καταχώρηση σημείου

Επικοινωνία

Πειραιώς 35 & Σοφοκλέους 70 
Τ: 210 5246516, 210 5246515, F: 210 5242327
E: seckyada@otenet.gr