Δράσεις

Πέρα από τα βασικά είδη διατροφής που προμηθεύει σε άτομα και οικογένειες που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μία ακόμη βασική ανάγκη που καλείται να καλύψει το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, για τους ωφελούμενούς του, είναι η ανάγκη για καθαριστικά είδη και είδη ατομικής υγιεινής. Για αυτό και η σημερινή δωρεά από τη σαπωνοποιΐα Αρκάδι, σχεδόν 1.400 πλάκες σαπούνι, είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς. Σας ευχαριστούμε θερμά.

Η αναστολή της λειτουργίας πολλών επιχειρήσεων λόγω του lockdown είχε σαν αποτέλεσμα αρκετά προϊόντα, διατροφής και άλλα, να παραμείνουν αδιάθετα. Στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, με συνολικό αριθμό 26.000 ωφελουμένων, πολλά από αυτά τα προϊόντα βρίσκουν τους ιδανικούς τους αποδέκτες- γίνονται πολύτιμα δώρα για εκείνους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα προμηθευτούν. Αυτό θα συμβεί και με τα 4.800 τεμάχια γιαούρτι, που έφτασαν στο Κ.Υ.Α.Δ.Α., μέσω της συνεργασίας με το Μπορούμε.

“Θέλουμε να πράττουμε το σωστό και να μιμούνται το παράδειγμά μας” είναι το μόττο της P&G η οποία δεν ξεχνά ποτέ εκείνους που δεν στάθηκαν τόσο τυχεροί στη ζωή. Η P&G εργάζεται καθημερινά προωθώντας το κοινό καλό και το θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό, ο Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών υποδέχθηκε σήμερα από την εταιρεία μια μεγαλειώδη προσφορά: 11.513 συσκευασίες ειδών ατομικής υγιεινής και καθαριστικών ειδών! Σας ευχαριστούμε θερμά που μας βοηθάτε να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία της αλληλεγγύης στην πόλη!

Πέρα από την κάλυψη των βασικών αναγκών των ωφελουμένων μας, χάρη στις ευγενικές χορηγίες ατόμων και εταιρειών, έχουμε συχνά πυκνά τη δυνατότητα – και αυτό μας δίνει ιδιαίτερη χαρά- να προσφέρουμε το κάτι παραπάνω σε ανθρώπους για τους οποίους οι απλές, μικρές, καθημερινές απολαύσεις δεν είναι αυτονόητες. Κάπως έτσι, το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης υποδέχθηκε σήμερα με ενθουσιασμό την προσφορά της χανιώτικης εταιρείας Minoan Brands, 1.380 συσκευασίες παγωτού.

Η αγάπη για τον συνάνθρωπο είναι κινητήριος δύναμη για πολλά πράγματα και στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε είναι εύλογο ότι αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία. Στην προσπάθειά του να μείνει δίπλα στους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη αυτή τη δύσκολη χρονική στιγμή, το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, έχει κοντά του μια σειρά από ισχυρούς συμμάχους. Ένας από αυτούς είναι και η Leader A.E., η οποία σήμερα έστειλε για τους ωφελούμενους του Κ.Υ.Α.Δ.Α. σχεδόν 1.500 τεμάχια γιαούρτια με μούσλι. Σας ευχαριστούμε!

 

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ με τα brands Endless και Endless professional στηρίζει από την ίδρυσή της ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και φορείς που χρειάζονται βοήθεια. Αυτό έκανε και σήμερα, με την αποστολή, στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, μιας σημαντικής ποσότητας από χαρτιά υγείας, χαρτιά κουζίνας, χαρτοπετσέτες και χλωρίνη. Η προσφορά σας στηρίζει την προσπάθειά μας να στηρίξουμε κάθε κάτοικο αυτής της πόλης που έχει την ανάγκη μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Εντοπίσατε άστεγο;

Πείτε μας το σημείο που είδατε τον άστεγο,
ώστε να φροντίσουμε για αυτόν.
Καταχώρηση σημείου

Επικοινωνία

Πειραιώς 35 & Σοφοκλέους 70 
Τ: 210 5246516, 210 5246515, F: 210 5235671 
E: seckyada@otenet.gr