Αναδοχή Οικογενειών

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που υλοποιείται με την αρωγή της ομάδας εθελοντισμού Στήριξη, που αποτελείται από Αποφοίτους του Αμερικανικού Κολλεγίου «ΑΝΑΤΟΛΙΑ», οι οποίες έχουν αναλάβει την υποστήριξη οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη. Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι υπάρχει φυσική επαφή των υποστηρικτών με τους υποστηριζόμενους, με τη σύμφωνη γνώμη των τελευταίων. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν σήμερα 30 πολυμελείς οικογένειες.

Επιπλέον προγράμματα

Εκτός από τα παραπάνω, στο Κ.Υ.Α.Δ.Α. αναπτύσσουμε συνεχώς σταθερές συνεργασίες με ευγενείς χορηγούς όπως τα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ τα οποία προσφέρουν επίσης σε μηνιαία βάση δωροεπιταγές, οι οποίες διατίθενται σε άτομα και οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Επίσης, συνεργαζόμαστε από το 2016 με το Ίδρυμα Αγγελικούση, το οποίο αγκαλιάζει έμπρακτα και ουσιαστικά το έργο μας υποστηρίζοντας μοναχικά άτομα και οικογένειες σε μηνιαία βάση.

Παράλληλα, διοργανώνουμε δράσεις (συλλογές τροφίμων, πολιτιστικές εκδηλώσεις, κινητοποίηση φορέων κ.λπ.) που αποσκοπούν στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

 

Εντοπίσατε άστεγο;

Πείτε μας το σημείο που είδατε τον άστεγο,
ώστε να φροντίσουμε για αυτόν.
Καταχώρηση σημείου

Επικοινωνία

Πειραιώς 35 & Σοφοκλέους 70 
Τ: 210 5246516, 210 5246515, F: 210 5235671 
E: seckyada@otenet.gr