200 χαμόγελα για τους ανθρώπους σε ανάγκη  από τη σύμπραξη του K.Y.A.Δ.Α. με τη Dirty Laundry 

Ένα σετ ολοκαίνουργια, άνετα ρούχα αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο για την καθημερινότητά μας, όμως για τα άτομα και τις οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας η προμήθειά του δεν είναι καθόλου αυτονόητη. Με στόχο να «απαντήσει» σε αυτήν την ανάγκη και να στηρίξει στην πράξη τους ωφελούμενους του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, το Κ.Υ.Α.Δ.Α. και η εταιρεία ενδυμάτων Dirty Laundry πραγματοποίησαν  δράση διανομής 200 ολοκληρωμένων σετ casual ενδυμάτων (φούτερ και παντελόνι) στους δικαιούχους του Κοινωνικού Πλυντηρίου του Δήμου Αθηναίων.

Πρόκειται για μία σημαντική σύμπραξη αλληλεγγύης μεταξύ του Κ.Υ.Α.Δ.Α. και της εταιρείας, που έρχεται να στηρίξει ουσιαστικά οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη. «Σκεφθείτε μία πολύτεκνη οικογένεια με παιδιά στην εφηβεία, τι δαπάνη θα έπρεπε να κάνει για να προμηθευτεί αυτά τα αναγκαία για τις καθημερινές δραστηριότητές της ρούχα. Στόχος της ενέργειας, όπως στόχος συνολικά του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων είναι να απαλύνει τη δύσκολη καθημερινότητα ανθρώπων και οικογενειών που δοκιμάζονται εξαιτίας της φτώχειας. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε τόσο μέσω των καταστημάτων της Αθηναϊκής Αγοράς, όσο και μέσω του Κοινωνικού Πλυντηρίου, που εξασφαλίζει στις οικογένειες που δεν έχουν πλυντήριο στο σπίτι τους την αξιοπρέπεια που δίνει ένα καθαρό ρούχο. Για αυτούς τους ανθρώπους, χάρη στην ευγενική χορηγία της Dirty Laundry, ο Άγιος Βασίλης ήλθε φέτος πιο νωρίς», τόνισε η πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων κ. Μελίνα Δασκαλάκη.

Πέρα από τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Πλυντηρίου, αποδέκτες των ρούχων θα είναι και οι δικαιούχοι των καταστημάτων της Αθηναϊκής Αγοράς, αφού ήδη στο κατάστημα των ανδρικών ρούχων δημιουργήθηκε ένα «Dirty Laundry corner».

Πρεσβευτής της δράσης παράδοσης των σετ σε ωφελούμενους του Κ.Υ.Α.Δ.Α., που πραγματοποιήθηκε παρουσία της προέδρου του Κ.Υ.Α.Δ.Α. κυρίας Δασκαλάκη και εκπροσώπων της εταιρείας, ήταν ο ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης, ο οποίος βρέθηκε στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων για να λάβει μέρος στη δράση,  παραδίδοντας σε κάθε οικογένεια τα σετ που της αναλογούσαν!

«Φέτος τις γιορτές, η Dirty Laundry αναζητούσε τον καλύτερο τρόπο να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη και βρήκε τον ιδανικό συνεργάτη στον Δήμο Αθηναίων και στο Κοινωνικό Πλυντήριο του Κ.Υ.Α.Δ.Α. Εδώ, σε έναν υποδειγματικά οργανωμένο χώρο με άψογη εξυπηρέτηση, ερχόμαστε σήμερα, με αλληλεγγύη και αγάπη, να προσφέρουμε μερικές εκατοντάδες ολοκαίνουργια τεμάχια ρουχισμού, δεσμευόμενοι ότι αυτό είναι μόνο η αρχή», τόνισε ο Νίκος Γαβριλάκης, General Manager της Dirty Laundry.