ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Κάντε μια δωρεά

Το Κ.Υ.Α.Δ.Α. λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας των ανθρώπων που το στελεχώνουν έχει τα αντανακλαστικά, τη δυνατότητα, την ευελιξία και την τεχνογνωσία που χρειάζονται προκειμένου να σχεδιάσει και να υλοποιήσει προγράμματα σε συνεργασία με τους υποστηρικτές του.

Για την πραγματοποίηση των σκοπών μας δεχόμαστε προσφορές σε είδη (τρόφιμα, φάρμακα κ.λπ.) τα οποία διαθέτουμε σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη ενώ διοργανώνουμε και εθελοντικές δράσεις από κοινού με εταιρείες, φυσικά πρόσωπα, άλλους κοινωνικούς φορείς, τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου και ομάδες πολιτών ενισχύοντας σταθερά τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της πόλης.

Εάν θέλετε κι εσείς να στηρίξετε το έργο μας με οποιονδήποτε τρόπο, μπορείτε να έλθετε σε επαφή με το  Κ.Υ.Α.Δ.Α. στο τηλέφωνο 210-5246515. 
Κάθε διάθεση σε προσφορά, σε χρήματα, είδη ή προσωπική εργασία, μπορεί να μεταφραστεί από εμάς σε αντίστοιχες προτάσεις. Καθώς υποστηρίζουμε κάθε μήνα 26.000 συμπολίτες μας, οι ανάγκες μας είναι μεγάλες και διαρκείς.

Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, για την υποστήριξη των σκοπών του, διατηρεί λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα.

ΑΡΙΘΜ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 064/480000-15                   

IBAN: GR7701100640000006448000015