Μνημόνιο συνεργασίας με την «Ένωση Εικαστικών Λάνασσα»

Mε την «Ένωση Εικαστικών Λάνασσα υπερ φορέων καρκινοπαθών» συναντηθήκαμε σήμερα στο κεντρικό κτήριο του Κ.Υ.Α.Δ.Α. για να ενώσουμε δυνάμεις και να συνυπογράψουμε μνημόνιο συνεργασίας.
«Είμαστε περήφανοι για το έργο μας, και να είστε κι εσείς περήφανοι που συνδράμετε σε αυτό. Το σύνολο παροχών που έχουμε καταφέρει να διαθέτουμε, το έχουμε κερδίσει με συστηματικές συνεργασίες και σταθερούς υποστηρικτές. Όπως εσείς. Είμαστε χαρούμενοι που σας έχουμε στο πλευρό μας». Με αυτά τα λόγια η πρόεδρος του Κ.Υ.Α.Δ.Α. Μελίνα Δασκαλάκη,  εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη διαχρονική στήριξη του συλλόγου.
Η Πρόεδρος της Ένωσης Εικαστικών «Λάνασσα», κα Λαζαρίδου, μίλησε για τη δημιουργία του οργανισμού και τη διαδρομή προσφοράς που έχει διανύσει μέχρι σήμερα. «Με τον κορονοϊό δε θέλαμε να καθόμαστε, οργανώσαμε μια τράπεζα τροφίμων και πλέον είμαστε σε θέση να επιλέγουμε σταθερές συνεργασίες».
Συζητήσαμε για την εργοθεραπεία, τη ζωγραφική και τον τρόπο που η τέχνη βοηθάει τους ανθρώπους να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Μας πρόσφεραν συμβολικά δώρα και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη από κοινού δράση μας. Καλή μας αρχή!