Σε εξέλιξη πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής με την ΑIM στο Κοινωνικό Οδοντιατρείο του Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Η AIM υποστηρίζει το Κοινωνικό Οδοντιατρείο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων, το οποίο παρέχει οδοντιατρικές υπηρεσίες πρόληψης και θεραπείας των συχνότερων παθολογικών καταστάσεων του στόματος και της γναθοπροσωπικής χώρας σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Με στόχο την ισότιμη πρόσβαση στο υγιές χαμόγελο στηρίζει τη διεξαγωγή προγράμματος προληπτικής οδοντιατρικής με αποδέκτες παιδιά και ενήλικες, που είναι ενταγμένοι στα προγράμματα του Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιείται κλινική εξέταση της στοματικής κοιλότητας, παρέχονται οδηγίες για τη διατήρηση της καλής στοματικής υγείας, καταγράφονται τα οδοντικά προβλήματα και προγραμματίζονται μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας οι αναγκαίες οδοντιατρικές εργασίες.

Στο τέλος, στους συμμετέχοντες προσφέρονται από την οδοντίατρο της δομής kits με προϊόντα στοματικής υγιεινής της AIM.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στο Κοινωνικό Οδοντιατρείο του Κ.Υ.Α.Δ.Α. και είναι διάρκειας τριών εβδομάδων (5 Δεκεμβρίου 2022 – 26 Δεκεμβρίου 2022).

 *Οι οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στα προγράμματα του Κ.Υ.Α.Δ.Α. μπορούν να επικοινωνούν για ραντεβού με την Κοινωνική Υπηρεσία στο τηλέφωνο 2105246516  (επιλογή 1).