Γεύμα αγάπης την Κυριακή του Πάσχα στο Ρουφ για τους ευάλωτους πολίτες που στηρίζει το Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Την Κυριακή του Πάσχα γιορτάσαμε μαζί με τους ανθρώπους που φιλοξενούνται στις δομές της πόλης και τους άστεγους συμπολίτες μας που  στηρίζουμε στον δρόμο. Με ένα μεγάλο γεύμα αγάπης -χορηγία της Lidl Hellas – στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρουφ, το οποίο με την πολύτιμη συμβολή του προσωπικού του Κ.Υ.Α.Δ.Α. μετατράπηκε στον πιο ζεστό και φιλόξενο χώρο, όπου περισσότεροι από 600 συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη χάρηκαν το εορταστικό τραπέζι και απόλαυσαν τα καθιερωμένα πασχαλινά εδέσματα.

Τσουγκρίσαμε αυγά, χορέψαμε με την παραδοσιακή μουσική της ορχήστρας του Σπύρου Πολυκανδριώτη κι ευχηθήκαμε αυτή η μέρα να γεμίσει όλους με αισιοδοξία και φως.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας Γιώργος Σταμάτης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνίας των Πολιτών, Κατερίνα Γκαγκάκη, η Πρόεδρος των Κέντρων Πρόληψης Εξαρτήσεων Δ. Αθηναίων,”Αθηνά-Υγεία” Φωτεινή Λεομπίλλα και τα μέλη του ΔΣ του Κ.Υ.Α.Δ.Α. Ρωξάνη Μπέη και Κορίνα Τριανταφύλλου.

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), καθώς και τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του δήμου.