Ημέρα προσφοράς στο Κοινωνικό Κομμωτήριο – 7 εθελοντές κομμωτές εξυπηρέτησαν τα 24 ραντεβού της Δευτέρας

Με γιορτινή διάθεση ξεκίνησε η εβδομάδα στο Κοινωνικό Κομμωτήριο, όπου είχαμε τη χαρά τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου να έχουμε κοντά μας επαγγελματίες κομμωτές, οι οποίοι διέθεσαν τον χρόνο τους για να χαρίσουν στους ανθρώπους που στηρίζουμε την περιποίηση και φροντίδα που έχουν ανάγκη.

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα μας, λόγω της αυξημένης ζήτησης ραντεβού εν όψει των γιορτών, επαγγελματίες κομμωτές που μας στηρίζουν συχνά, όπως ο Βασίλης και ο Τάσος, σπουδαστές και εκπαιδευτές από Σχολές Κομμωτικής, καθώς και ο εμπνευστής και σταθερός υποστηρικτής του Κοινωνικού Κομμωτηρίου, Αναστάσιος Σταυρόπουλος (Αnber), βρέθηκαν στη δομή και εξυπηρέτησαν όλα τα ραντεβού της Δευτέρας, φροντίζοντας αυτές τις γιορτές οι ευάλωτοι συνάνθρωποι μας να νιώσουν όμορφοι και περιποιημένοι.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς!

*Το Κοινωνικό Κομμωτήριο είναι η μοναδική δομή του Κ.Υ.Α.Δ.Α. που λειτουργεί αποκλειστικά με εθελοντές κομμωτές. Προσφέρει δωρεάν κούρεμα, χτένισμα και ξύρισμα σε άστεγους συμπολίτες μας, αλλά και σε οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Αν είσαι κομμωτής και θέλεις να συνεισφέρεις, ακολούθησε τον σύνδεσμο.