Σταθερά δίπλα μας o όμιλος ξενοδοχείων Electra Hotels & Resorts – Συνάντηση με την πρόεδρο του Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Για περισσότερους από έξι μήνες συνεργαζόμαστε με τον όμιλο ξενοδοχείων Electra Hotels & Resorts, ο οποίος στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που αναπτύσσει, προσφέρει μέρος του γευστικού πρωινού τους στο Καφέ του Κέντρου Ημέρας. Τη δομή μας, η οποία λειτουργεί στο ισόγειο του Πολυδύναμου Κέντρου Αστέγων, προσφέροντας δωρεάν ροφήματα και γεύματα στους εξυπηρετούμενούς μας.

Καθημερινά παραλαμβάνουμε από τις κουζίνες τω ξενοδοχείων της Αθήνας, πρωινά σνακ, όπως κέικ, κρουασάν, λουκουμάδες και πίτες, τα οποία συνοδεύουν τα ροφήματα που σερβίρονται από το Καφέ μας.

Η Πρόεδρος του Κ.Υ.Α.Δ.Α. Μελίνα Δασκαλάκη στο πλαίσιο των συναντήσεων με φορείς που υποστηρίζουν σταθερά το έργο μας, βρέθηκε σε ένα από τα ξενοδοχεία του ομίλου Electra Hotels & Resorts, το Electra Metropolis Athens, όπου συναντήθηκε με την Group Quality & Sustainability Manager Ειρήνη Τζιρβελάκη και την Marketing Director Χριστίνα Μαλτέζου, εκφράζοντάς τους την ευγνωμοσύνη της για την συνεργασία και τη συνεισφορά των ξενοδοχείων στην συνεχή μας προσπάθεια. Συζήτησαν για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κ.Υ.Α.Δ.Α. σε ευάλωτες ομάδες της πόλης, τις πρακτικές και τις δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας του ομίλου ξενοδοχείων Electra Hotels & Resorts και τις δυνατότητες ανάπτυξης νέων δραστηριοτήτων με επίκεντρο την κοινότητα.