Το καλύτερο φάρμακο είναι η αγάπη- Η παράδοση του υγειονομικού υλικού στο ΚΥΑΔΑ

Τους καρπούς της δράσης αλληλεγγύης “Το καλύτερο φάρμακο είναι η αγάπη” που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης Αθήνα 9.84 και οι 7 δημοτικές κοινότητες του Δήμου Αθηναίων για την υποστήριξη του Κοινωνικού Φαρμακείου του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, παρέδωσαν σήμερα η πρόεδρος του Αθήνα 9.84 κυρία Νίκη Αραμπατζή και οι πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων.
Ο πρόεδρος του Κ.Υ.Α.Δ.Α. κ. Γρηγόρης Λέων τους υποδέχθηκε στον κήπο του Κ.Υ.Α.Δ.Α., τους μίλησε για το έργο του Κέντρου, αυτά που έχουν γίνει και όσα θα γίνουν και τους ξενάγησε στο κεντρικό κτίριο. Όσοι είχαν επισκεφθεί κατά το παρελθόν το Κ.Υ.Α.Δ.Α. ομολόγησαν ότι διαπίστωσαν μια εντυπωσιακή αλλαγή.
Στον κήπο του Κ.Υ.Α.Δ.Α. βρέθηκαν:
Από την 1η Δημοτική Κοινότητα, η Πρόεδρος κυρία Μαρία Αλεβίζου και ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Σάκης Αθανασάκης.
Από τη 2η Δημοτική Κοινότητα, η Πρόεδρος κυρία Δήμητρα Ιατρού- Σταράμου.
Από την 3η Δημοτική Κοινότητα, η Πρόεδρος κυρία Μαρία Αποστολοπούλου.
Από την 4η Δημοτική Κοινότητα, ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Ρωμανέας.
Από την 5η Δημοτική Κοινότητα, ο Πρόεδρος κ. Διονύσιος Αδαμόπουλος.
Από την 6η Δημοτική Κοινότητα, η Πρόεδρος κυρία Καλλιόπη Πρεζεράκου.
Από την 7η Δημοτική Κοινότητα ο κ. Καλλίας.
Το παρών στην τελετή παράδοσης έδωσαν επίσης ο σύμβουλος Δημάρχου, υπεύθυνος για τα δημοτικά διαμερίσματα κ. Γιάννης Αναγνωστάκης και τα μέλη του Δ.Σ. του Κ.Υ.Α.Δ.Α. κ.κ. Παναγιώτης Μπέσικος, Μαρία Ζαχαροπούλου και Ηλέκτρα Γεωργακοπούλου.