Ξεκίνησε η διανομή σακιδίων με χειμερινά είδη σε αστέγους από τις ομάδες Street Work

Ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης από τις ομάδες Street Work του Κ.Υ.Α.Δ.Α. η μεγάλη δράση διανομής σακιδίων με χειμερινά είδη σε αστέγους.

Σακίδια που περιλαμβάνουν μπουφάν, υπνόσακους, αντιανεμικές κουβέρτες, αδιάβροχα παντελόνια, θερμομονωτικά μπουκάλια (θερμός), φακούς και σφυρίχτρες θα φτάσουν σε κάθε γωνιά της πόλης. Στόχος μια δύσκολη διαβίωση να γίνει όσο το δυνατόν πιο ανθρώπινη και παράλληλα με τις προσπάθειές να στεγαστούν στις δομές φιλοξενίας, να βεβαιωθούμε ότι οι ευάλωτοι συμπολίτες μας δεν είναι μόνοι και απροστάτευτοι.

Κατά τη διάρκεια των παρεμβάσεων, τα μέλη των διεπιστημονικών ομάδων μας παρείχαν ενημέρωση για τις δομές φιλοξενίας του Δήμου Αθηναίων και τις παροχές που έχουν στη διάθεσή τους.

Η διανομή θα βρίσκεται σε εξέλιξη τις επόμενες ημέρες, προκειμένου όλα τα σακίδια να εξυπηρετήσουν τον σκοπό τους και να βρουν τον κατάλληλο αποδέκτη.

*Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Open Social Net της ΕΑΤΑ. Η πρόεδρος του Κ.Υ.Α.Δ.Α. ευχαρίστησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ε.Α.Τ.Α., Επαμεινώνδα Μούσιο για τη συμβολή τους στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της.