Νέα δράση προσφοράς για τους αστέγους σε συνεργασία με την κινητή ντουζιέρα της Immortaliting

Mε στόχο πάντοτε την επανασύνδεση των αστέγων με τον κοινωνικό ιστό και την παροχή υπηρεσιών που αναβαθμίζουν την καθημερινότητά τους, μια νέα δράση ξεκίνησε σήμερα το Κ.Υ.Α.Δ.Α. σε συνεργασία με την κινητή ντουζιέρα της οργάνωσης Immortaliting και στο πλαίσιο του project «Μetamorphosis».

Μαζί με τις ομάδες Street Work και τους εθελοντές κομμωτές του Κοινωνικού Κομμωτηρίου βρεθήκαμε στην Πλατεία Κουμουνδούρου, όπου μέσα από την προσφορά υπηρεσιών καλλωπισμού και προσωπικής υγιεινής, είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε ακόμη πιο κοντά με τους ανθρώπους που προσεγγίζουμε αδιάλειπτα, βοηθώντας τους να έχουν μια ομορφότερη καθημερινότητα.

Κούρεμα, ξύρισμα, ένα δροσερό ντους και καθαρά ρούχα, προσφέροντας παράλληλα μπουκαλάκια με νερό και ενημέρωση για το σύνολο των υπηρεσιών μας. Από τις ομάδες μας με αγάπη και νοιάξιμο προς τους ευάλωτους συνανθρώπους μας.

Δράσεις που αποδεικνύουν ότι μαζί μπορούμε πράγματι να καταφέρουμε περισσότερα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εθελοντές κομμωτές Γιώργο και Κωνσταντίνο και τον Αναστάσιο Σταυρόπουλο (Anber) για τη συνεχή στήριξη του.

* Οι «Δράσεις street-work του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων» υλοποιούνται στο πλαίσιο χρηματοδοτούμενης Πράξης από το ΠΕΠ Αττικής.