Συνάντηση της προέδρου του Κ.Υ.Α.Δ.Α. με στελέχη της Barilla στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, η Πρόεδρος του Κ.Υ.Α.Δ.Α. Μελίνα Δασκαλάκη υποδέχτηκε στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών στελέχη της Barilla και τους ευχαρίστησε θερμά για τη γενναιόδωρη προσφορά της εταιρείας προς το Κ.Υ.Α.Δ.Α .
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η εταιρεία δώρισε χιλιάδες προϊόντα, τα οποία με συντονισμένες κινήσεις παραλαμβάνουν καθημερινά νοικοκυριά που στηρίζουμε. 100 παλέτες με ζυμαρικά, σάλτσες, σνακ και όσπρια προστέθηκαν στα είδη που διανέμει το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Μια μεγάλη δωρεά τροφίμων που συνιστά μια σπουδαία κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης προς τις ευάλωτες ομάδες της πόλης. Μια συνάντηση σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης, που μας έδωσε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε για το έργο προσφοράς και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας τη συνεχή υποστήριξη!
*Στη φωτογραφία η Πρόεδρος του Κ.Υ.Α.Δ.Α. με τον Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού της Barilla Hellas Α.Ε. Βασίλη Χουλιάρα, την HR Manager Mαριάννα Φραντζέσκου και την Κοινωνική Λειτουργό του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Μαρίνα Πανταζή.