Το Κοινωνικό Βιβλιοχαρτοπωλείο γέμισε παιδικά χαμόγελα – Ξεκίνησε η διανομή σχολικών στα παιδιά που στηρίζουμε

Σήμερα το Κοινωνικό Βιβλιοχαρτοπωλείο γέμισε χαρά, χρώματα και παιδικά χαμόγελα!
Eικόνες και συναισθήματα που είναι τόσο αναγκαία για όλους μας αυτές τις δύσκολες ημέρες.
Όπως κάθε Σεπτέμβριο, το Κοινωνικό Βιβλιοχαρτοπωλείο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων γίνεται μια αγκαλιά για όλα τα παιδιά των οικογενειών που στηρίζει, προσφέροντας δωρεάν πακέτα με σχολικά είδη που κάθε μαθητής χρειάζεται για το σχολείο.
Θέτοντας ως προτεραιότητα την ουσιαστική στήριξη των ευάλωτων οικογενειών της Αθήνας ξεκίνησε σήμερα στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών η διανομή σχολικών ειδών (τσάντες, τετράδια, στυλό, μαρκαδόρους και γραφική ύλη) σε παιδιά όλων των ηλικιών.
Καθώς ήδη ήρθαν τα πρωτοβρόχια, κατά τη διάρκεια της δράσης διανέμονται παράλληλα και παιδικές γαλότσες, ώστε όλα τα παιδιά να περπατούν και να παίζουν προστατευμένα από τη βροχή του Φθινοπώρου. Δεν αποχαιρετούμε όμως το καλοκαίρι, γι’αυτό μαζί με τα πακέτα μοιράζονται παγωτά χωνάκι μαζί με ευχές από την Πρόεδρο του Κ.Υ.Α.Δ.Α. Μελίνα Δασκαλάκη – Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων για καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο.
*Τα σχολικά είδη προέρχονται από δωρεές εταιριών, συλλόγων και ιδιωτών.
* Οι παιδικές γαλότσες αποτελούν δωρεά του Χριστιανικού Κέντρου Αθηνών προς το Kοινωνικό Κατάστημα Υποδημάτων.
*Τα παγωτά προέρχονται από δωρεά της εταιρίας Unilever – ΕΛΑΙΣ προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Τους ευχαριστούμε θερμά!
H δράση διανομής θα είναι σε εξέλιξη καθ’όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι οι μαθητές που υποστηρίζουμε.